Saaremaa Raadio müüs Hiiu Lehe

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
Hiiu Leht 9. aprillil 2009. Kunagine ENSV Riikliku Julgeoleku Ministeeriumi Hiiumaa osakonna operatiivvolinik Jaan Pähna palus TV3 uudistes vabandust. Pähna ennast süüdi siiski ei tunnistanud, kuid ütles, et see, milles teda on kahtlustatud, oli ebaseaduslik teguviis.
Hiiu Leht 9. aprillil 2009. Kunagine ENSV Riikliku Julgeoleku Ministeeriumi Hiiumaa osakonna operatiivvolinik Jaan Pähna palus TV3 uudistes vabandust. Pähna ennast süüdi siiski ei tunnistanud, kuid ütles, et see, milles teda on kahtlustatud, oli ebaseaduslik teguviis. Foto: Kuvatõmmis

Hiidlaste ajaleht pääseb Meie Maa saatusest, sest omanikfirma saavutas Hiiu Lehe müügiks kokkuleppe 25 eraisikust ja ettevõttest koosneva Hiiumaa sõprade kogukonnaga.

"Hiiu Lehest sai Eesti esimene kogukonnaleht," teatab tänases lehes peatoimetaja Harda Roosna. Hiiu Lehe teatel ostis 4. mail asutatud OÜ Hiiu Meedia OÜ-lt Saaremaa Raadio ja selle omanikult Arne Pagililt lehe ilmumisõiguse ja võttis üle ka kõik töölepingud.

OÜ Hiiu Meedia asutajaliikmete seas on 16 eraisikut ja 9 juriidilist isikut, kellest igaüks oli valmis panustama 6000 eurot ehk kokku 150 000. Üks ettevõtte osanik Omar Jõpiselg ütles, et asutajaliikmete arv, 25 kujunes just selliseks, et saada kokku lehe ostusumma, aga jääks ka stardiraha lehe uuendusteks ja käibevahenditeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles