KÜLAVAHELOOD Hinnatud õhtujuht teeb okaskerana suurepärase rolli

Saarte Hääl
Copy
SIILINA PUBLIKU EES: Aste külas ja Kaalis elanud kunagine traktorist ning kombainer, nüüdne näitleja, tantsija, õhtujuht ja pulmavanem Ivar Lett Siili rollis Saaremaa lastele etendust andmas.
SIILINA PUBLIKU EES: Aste külas ja Kaalis elanud kunagine traktorist ning kombainer, nüüdne näitleja, tantsija, õhtujuht ja pulmavanem Ivar Lett Siili rollis Saaremaa lastele etendust andmas. Foto: Aare Laine

Seekord avab saatejuht Aare Laine "Külavahelugude" mikrofoni metsas, kohtudes seal siili, karu ja rõõmsameelsete kooliõpilastega, kes elavad kaasa näitleja Ivar Leti kehastatud siilile.

Näitleja valib publiku seast välja tütarlapse, kes on nõus karu mängima. Siili rollis näitleja haarab publiku kaasa juba esimestel minutitel, pajatades metsloomadest ja sellest elukast, kellele ta okaskerana külla läheb, külakostina kaasas meepott.

Tihti küsib näitleja lastelt, mida nad metsast teavad. Ja oh imet, siil näeb uduses metsas hobust. Uduvines tundub, et siil on kokku saanud hoopis elevandiga. Lapsedki arvavad nii, aga kui udu hajub, näevad nad puude vahel valget hobust.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles