Ruhnu päästehoone ehitajad hakkavad elama vallamajas

Saarte Hääl
Copy
Ruhnu
Ruhnu Foto: Facebook Ruhnu vald

Ruhnu saarel päästeteenistuse ja politsei ühishoone ehitamisega alustanud osaühingu Enska Ehitus osa töölisi hakkab elama kohaliku vallamaja teisel korrusel.

"Kuna saarel ei ole nii palju vabu pindasid, soovis Enska Ehitus võtta üürile vallamaja teise korruse ruumid eesmärgiga majutada seal oma töötajaid," ütles BNSile Ruhnu vallavanem Andre Nõu. "Sõlmime Enska Ehitusega vastava lepingu," lisas ta. Üüritasu katteks ehitavad töömehed välja vallamaja teise korrusel pooleliolevad ruumid, mis maksab 13 626 eurot. See summa läheb aastase üüri katteks.

"Üüri rahaliselt ei võtaks, lisanduvad kommunaalkuludena vesi ja elekter," rääkis Nõu. Vallamaja teise korruse ehitusprojekt on vallal olemas. "Natuke soojustust, vesi, põrandad ja elekter," loetles vallavanem tehtavaid töid. Praegu rendib ehitusfirma vallavanema teada saarel kahte hoonet töötajate majutamiseks.

Riigi Kinnisvara AS-i tellimusel Töökoja kinnistule rajatav ühishoone päästeameti, politsei- ja piirivalve merepääste teenindamiseks läheb maksma koos käibemakuga ligi 2,5 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles