Tellijale
TOIT ⟩ Tõeline Ukraina borš – imelihtne!
![KAPSAS KASTRULISSE! Kokk Tetiana Davydova on kapsa enne keema
panemist peenteks ribadeks lõiganud.](http://f9.pmo.ee/Oq3AMgw02aeE89x_AjQY4IwnA1c=/1442x0/filters:focal(1086x628:3375x1539):format(webp)/nginx/o/2022/05/26/14579202t1h6d16.jpg)
Jaanuari lõpust toimetab Kuressaares Arensburgi restorani ja Classicu kohviku köögis ukrainlannast kokk Tetiana Davydova. Kuna üheks menukamaks roaks menüüs võib täie õigusega pidada borši, on Tetiana just õige inimene meile õpetama, kuidas tõelist Ukraina borši keeta. “See on ju imelihtne!” kinnitab ta.
Kui Arensburgi restorani kööki astume, on Tetianal üks pisike kastrul borši juba valmis – sealihaga. Meie silme all valmib aga lihata variant, milleks kulub tunduvalt vähem aega.
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.