KÜLAVAHELOOD ⟩ Kui kaalul on võim ja omakasu, pole alatusel piire

Aare Laine
Copy
LILLETAMINE: Pärast etendust ulatati lilled näitlejatele Rando Väljaotsale, Rauno Rahnelilde, Katrin Pajule ja Liselle Õunapuule.
LILLETAMINE: Pärast etendust ulatati lilled näitlejatele Rando Väljaotsale, Rauno Rahnelilde, Katrin Pajule ja Liselle Õunapuule. Foto: Erakogu

Mis võib juhtuda poliitikas, kohalikes omvalitsustes, kui valitud saadikud ei leia ühist keelt või veelgi enam, kui endast heal arvamusel olevat kandidaati ei valita volikokku, aga ometi püüab poliitikast kõrvale jäänu igasuguste vahenditega kohalikku elu mõjutada?

Lavastaja Väino Uibo pn kirjutanud ja lavastanud selleteemalise näidendi, mis Aste klubis esietendus, rollides Thule teatri näitlejad.

Autor ise on oma loomingu kohta öelnud, et näidendi kirjapanemisel inspireeris teda koomiline lugu elust enesest. Väino Uibo oli Elva linnapeana selle loo tunnistaja. Lugu räägib ühest kuue klassi haridusega mehest, kes vastu tahtmist poliitikasse sattus. Kõik, mis edasi juhtub, on juba Uibo fantaasiast tulenev. Autor toonitab, et kui kaalul on võim ja omakasu, pole alatusel piire.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles