Abruka võib peagi saada uut tüüpi seltsielukeskuse

Urmas Kiil
Copy
ETTEVÕTLIKUD: Abruka raamatukoguhoidjad Katrin Moerbeek (paremal) ja Kätty Luugus loodavad raamatukogu ja kohviku ühte liita, et kohalikku seltsielu veelgi elavdada. Kui kõik hästi läheb, peaks juurde tekkima ka talupood, kust saare külalised saaksid osta kohalikke tooteid. Pildil on veel Kätty 4-aastane tütar Evette ja koer Marta.
ETTEVÕTLIKUD: Abruka raamatukoguhoidjad Katrin Moerbeek (paremal) ja Kätty Luugus loodavad raamatukogu ja kohviku ühte liita, et kohalikku seltsielu veelgi elavdada. Kui kõik hästi läheb, peaks juurde tekkima ka talupood, kust saare külalised saaksid osta kohalikke tooteid. Pildil on veel Kätty 4-aastane tütar Evette ja koer Marta. Foto: Erakogu

Kevadel Abruka raamatukoguhoidmise üle võtnud saare püsielanikud Katrin Moerbeek ja Kätty Luugus kavatsevad praegu sadamahoones tegutseva raamatukogu ja kohviku liita üheks ettevõtmiseks.

Nii tekiks väikesaarele suurlinnade eeskujul täitsa uut tüüpi seltsielukeskus.

"Eks me püüa meie eelkäija tegemisi ja ettevõtmisi jõudumööda jätkata ja siinse kogukonna seltsielu edendamisele tasapisi kaasa aidata," ütles Katrin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles