Posti tuuakse nüüd Kuressaares ka elektrilise kaubarattaga

Anette Sannik
, Saarte Hääle veebitoimetaja
Copy
Ratas pakub kaitset palava päikese eest ja jätab peale päevast vihmasadu ringi lõpuni kuivaks nii saadetised kui ka sõitja enda.
Ratas pakub kaitset palava päikese eest ja jätab peale päevast vihmasadu ringi lõpuni kuivaks nii saadetised kui ka sõitja enda. Foto: Omniva

​Omniva laiendab keskkonnahoidliku postiteenuse osutamiseks oma masinaparki ning võtab laiemalt kasutusele elektrilised kaubarattad Vok Bikes. Esimeste seas on ratas juba kohal ja vurab ringi Kuressaares.

Alates maist viib Omniva postikuller Inno Saamer posti kohale uue elektrirattaga Kuressaare eramajade ja ka kortermajade piirkonnas. Inno kiidab kaubarattaga töötamist. Ratas pakub kaitset palava päikese eest ja jätab peale päevast vihmasadu ringi lõpuni kuivaks nii saadetised kui ka sõitja enda. „Sõita saab mugavalt ja kaasa võtta suurema koguse saadetisi kui varasemalt. Muutlike ilmastikuolude eest kaitseb nüüd katus ja saadetised on taga kapis turvaliselt kaasas,“ ütles Inno.

Omniva juhatuse liige Kristi Unt sõnas, et elektrirattaid soetades panustab Omniva rohelist elukeskkonda toetava teenuse pakkumisse. "Sel suvel hakkavad postikullerid üle Eesti saadetisi vedama 15 uue elektrirattaga," täpsustas ta. "Vok Bikes on kiire ja efektiivne ning sobib hästi meie teenuse osutamiseks tiheasustusega aladel. Plaanime elektrirataste kasutamist tulevikus kindlasti laiendada."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles