Kavandi kokkutulekule tuli inimesi kõikjalt maailmast

Aare Laine
Copy
SAARLANE JA NIGEERLANE: Liisa Katariina Sünteri kaaslaseks oli Kavandi kandi külade kokkutulekul pilkupüüdvas kostüümis noormees Nigeeriast.
SAARLANE JA NIGEERLANE: Liisa Katariina Sünteri kaaslaseks oli Kavandi kandi külade kokkutulekul pilkupüüdvas kostüümis noormees Nigeeriast. Foto: Aare Laine / Saarte Hääl

Kavandi kandi külade 5. kokkutulekul võõrustasid korraldajad üheksa küla elanikke ja inimesi, kes olid tulnud oma sünnikülla või esivanemate maale kõikjalt laiast maailmast.

Kaugemad osavõtjad olid Liisa Katariina Sünteri kaaslane, pilkupüüdvas kostüümis mustanahaline noormees Nigeeriast ja Uueelu talu perepoeg Madis, kes sõitis kodukülla maakera kuklapoolelt Austraaliast.

Päevajuht, oma kooliteed Kavandi algkoolis alustanud Aarne Põlluäär toonitas luuleridadele viidates, et kuni elavad me külad, jääme püsima. Kõik Kavandi piirkonna üheksa küla elavad oma elu, püsides kindlalt arenguteel ja edendades maaelu ühel või teisel viisil. Rõõmustav on see, et enamikus külades on elanike arv kasvanud, metsa- või põlluveerde on kerkinud uusehitisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles