Sandro Batista plaanib Kuressaarde tuua itaaliapärase restoranielamuse

Katre-Liis Võhma
, Suvereporter
Copy
TESTIVAD: Sandro Batista ja Kädi Aegi Kuressaare pop-up-restoran on esimene samm päris söögikoha poole.
TESTIVAD: Sandro Batista ja Kädi Aegi Kuressaare pop-up-restoran on esimene samm päris söögikoha poole. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaares Lossi tänava nurgal on pühapäevast 24. juulini avatud pop-up-restoran Nona caffe. Tegu on aga vaid soojendusega püsivale toidukohale, mis avatakse Kure kohviku kõrval augusti alguses.

“Inimesed tulevad ooperist, nad on väsinud kolmetunnisest istumisest ja vajavad lõõgastust,” räägib söögikoha avamise põhjusest selle omanik Sandro Batista. “Siin saavad nad head šampanja, head Vahemerest inspireeritud toitu, head teenindust.”

Pop-up-restoran on avatud, kuni viimane inimene toidukohast lahkub. Mehe sõnul on tema kultuuris ebaviisakas kiirustada välja sööma tulnud inimest koju minema, mistõttu on nad valmis olema avatud ka kuni esimeste hommikutundideni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles