Vald ei jäta jalkahalli rajamisel jonni

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
SANDER VIIRA ütles, et kui halli ehitamisest tõesti midagi välja ei tule, oleks veidi abiks ka lihtsalt ühe lisaväljaku ehitamine.
SANDER VIIRA ütles, et kui halli ehitamisest tõesti midagi välja ei tule, oleks veidi abiks ka lihtsalt ühe lisaväljaku ehitamine. Foto: Gert Lutter / Saarte Hääl

Kuressaare jalgpallihalli rajamise hange, mis pooleteise miljoni euroga lõhki läks, tunnistati küll nurjunuks, kuid riigi toele lootes kuulutati kohe välja uus hange.

Riigi eraldatud 1,5 miljonile eurole jalgpallihalli rajamiseks on Saaremaa vallavalitsus püüdnud pidevalt raha juurde leida, kuid projekteerimis- ja ehitushinnad jooksevad eest ära. Eilsel vallavalitsuse erakorralisel istungil kuulutati hange juba teist korda nurjunuks, kuna odavaim pakkumus oli 4,9 miljonit eurot, vallal on raha aga kokku vaid 4,2 miljonit. Siiski kuulutati kohe välja uus hange sisuliselt samadel tingimustel.

Vallavanema kohuseid täitev abivallavanem Liis Lepik põhjendas otsust sellega, et ühelt poolt loodetakse hinnalangust ning teiselt poolt on lähiajal lootus saada kinnitust riigipoolse täiendava rahastuse osas. Lepiku sõnul ei ole jalgpallihalli, kuhu peaksid ruumid saama ka võimlejad, ehituslikke mahte hankes vähendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles