Taga-Sõrves sai kokku ligi sada lüllelast

Aare Laine
Copy
JÄMAJA RAHVARÕIVAD: Vanaema kootud rahvariided on pidupäeval selga pannud Marili Väärt (keskel), kes tulnud kokkutulekule Tartust, Õie-Laurielle Väli soetas endale rahvariided mõne aasta eest ja Ulve Gailan arvas, et temagi võiks tulevikus omakandi rahvariideid kanda.
JÄMAJA RAHVARÕIVAD: Vanaema kootud rahvariided on pidupäeval selga pannud Marili Väärt (keskel), kes tulnud kokkutulekule Tartust, Õie-Laurielle Väli soetas endale rahvariided mõne aasta eest ja Ulve Gailan arvas, et temagi võiks tulevikus omakandi rahvariideid kanda. Foto: Aare Laine / Saarte Hääl

Laupäeva keskpäeval heiskas külavanem Tiit Pruul hümnihelide saatel Taga-Sõrves Lülle külaväljakul riigilipu, kuulutades küla kokkutuleku avatuks.

Praegused ja endised lüllelased, ligi sada inimest, nautisid kaunist suvepäeva vestlusringides, lõunalauas, tantsumurul ja spordiplatsidel. Osalejail oli võimalus tutvuda rikkaliku infomaterjaliga, mis kajastas nii küla kui ka kogu Sõrve poolsaare ajalugu.

Külalised Muhust, ansambel Siin Me Oleme mängis mõnusaid lugusid. Tantsijaid jagus tantsumurule hiliste õhtutundideni. Sõrulastest võttis akordioni sülle Endel Kumm, kes esitas omakandi heliloojate loomingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles