Saarte HäälTellijaleTÄNA PEOLAUALE ⟩ Uhke kartulisalat kilugaAnette SannikSaarte Hääle veebitoimetaja20. august 2022, 10:22Kartulisalat kiluga Foto: Maanus Masing / Saarte HäälTavaliselt tehakse kartulisalatit singi või lihaga, kuid miks mitte seekord valmistada traditsiooniline pidusöök kiluga.KOOSTISOSAD1 karp (250 g vürtsikilu)300 g keedetud kartulit200 g punast mugulsibulat200 g marineeritud kurki100 g värsket kurki50 g kappareid6 keedetud munavärsket tillisoolaKommentaaridMärksõnad KuressaarekilupeolaudkartulisalatHalliki Välikoostisosad
TaskuhäälingTäna, 07:00"IGAPÄEVALOOD", OSA 10 ⟩ Saarlased on Eestis ühe väga halva näitajaga lausa esikohal: "Vötame mönuga!"