KÜLLA KÜLLA - sügisene elamusreis külast külla

Saarte Hääl
Copy
Saaremaa Toidufestival.
Saaremaa Toidufestival. Foto: Saaremaa toidufestival

Üheksas Saaremaa Toidufestival kutsub 17. septembril (taas)avastama Saare- ja Muhumaa külasid ning – mis kõige olulisem – külades on külalised tõesti väga oodatud.

Külastussündmus “Külla Külla” sai alguse nelja aasta eest ja võeti kohe hästi omaks. Sel aastal on külaliste ootel juba tervelt 17 küla ja alevikku – neist 16 Saaremaalt ja üks Muhust.

Toidufestivali vaatest võimaldab “Külla Külla” teha tutvust kohalike maitsete ja traditsioonidega ning pakkuda kohtumis- ja koostegemisrõõmu. Osalejate endi arvamust küsides kuuldub kui ühest suust, et “Külla Külla” on suurepärane viis, kuidas külaseltsi tegevuskohti laiemalt tutvustada.

Harv pole seegi, kus näiteks külamaja on varem küll huvilistele silma jäänud, kuid omal käel pole seda lähemalt uudistama hakatud – nüüd on selleks väga hea võimalus! Mõni arvas, et võib-olla pole nende külast kõik veel kuulnudki ja ette saab võtta tõelise avastusreisi. Ilusasti öeldi sedagi, et “Külla Külla” liidab külasid ja tugevdab ühtekuuluvustunnet.

Selgelt tuleb välja, et külalisi tõesti väga oodatakse ning hoolega on läbi mõeldud, kuidas külaskäik meeldejäävaks muuta. Varasemaid aastaid meenutakse väga hea sõnaga ja pole kahtlustki, et häid emotsioone jagub ka sellesse aastasse. Tasub vaid küllakutse vastu võtta!

Lae kaart alla SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles