TOIDUELAMUS Eesti Maitsete klubi soovitab: milliseid Saaremaa söögikohti külastada? (1)

Copy
NABA avamine mullu aprillikuus.
NABA avamine mullu aprillikuus. Foto: Merit Lehtsalu / Saarte Hääl

Toidugurmaanide klubi Eesti Maitsed (Flavours of Estonia) toovad oma veebilehel välja kolm Saaremaa toidukohta, mida tasub sügiskuudel kindlasti väisata.

Esimese paigana soovitatakse Lääne-Saaremal paiknevat Pilguse mõisa. "Olete kursis, mida Pilgusel tehakse? Ei rohkemat ega vähemat, kui lihvitakse Saaremaa uut kalliskivi," kirjeldavad toidufanaatikud.

Mõisa peakokk Elisabeth Passédat on varem töötanud ja kogemusi saanud Londoni mitmes prestiižses restoranis nagu näiteks Pierre Koffmanni restoran The Berkley hotellis ja Bar Bouludi restoran Mandarin Orientalis. 2018. aastal jõudis ta aga BBC toiduvalmistamise teleshow’s “MasterChef” veerandfinaali.

Tagasi üles