Aasta noorkoka võistlusel pälvis kolmanda koha saarlane Sass Kesküla

Copy
Noorkokk Sass Kesküla ja tema abikokk Meelis Teder.
Noorkokk Sass Kesküla ja tema abikokk Meelis Teder. Foto: Kuressaare Ametikool

Kuresaare ametikooli õpilased Sass Kesküla ja tema abikokaks olnud Meelis Teder saavutasid Eesti parimate kokaõpilaste konkurentsis kolmanda koha.

Võistlejad pidid nelja tunni jooksul valmistama eelroa, konsomee ja pearoa, kasutades toorainetena Pajumäe talu piimatooteid, Luxvegi mikroürte ning naturaalset puljongit.

Saarlaste eelroog koosnes praetud nuikapsast, marineeritud nuikapsast, nuikapsaspagettidest, karamellisest nuikapsa-vadakukreemi vahust, mädarõikasest käsitöökohupiimast, ürdiõlist, kuldsetest sinepiseemnetest ning värsketest ürtidest.

Tagasi üles