Ametikoolis saab õppida uutel toiduturismi koolitustel

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Aktus Kuressaare ametikoolis
Aktus Kuressaare ametikoolis Foto: Kuressaare Ametikool

Kuressaare Ametikooli ja Ahvenamaa kutsekeskkooli koostöös valmis toiduturismi õppekava, mille esimesi mooduleid saab tasuta koolitustel läbida alanud õppeaastal.

„Tahame aidata pikendada turismihooaega, toetada nii siinsete toidu tootjate kui ka müüjate tegevust, anda inimestele tööd“ rääkis ametikooli projektijuht Ave Paaskivi. „Eesmärk on, et Saaremaale tuldaks toidu ja toiduelamuse pärast.“

Õppekava valmis lõppevas Euroopa Liidu Interreg projektis Educating Professionals on Islands in GastroTourism (EPIG), mida toetas Euroopa Regionaalarengu Fond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles