Saaremaa aasta ettevõte 2022 on Arens Ehitus

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Arensi juhatuse liikmed Olari Aavik ja Mart Loik.
Arensi juhatuse liikmed Olari Aavik ja Mart Loik. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Tänasel Saare maakonna ettevõtete tunnustamise tänugalal kuulutati välja võitjad 13 kategoorias. Aasta ettevõtteks tunnistati Arens Ehitus OÜ ja aasta tööandjaks Incap Electronics Estonia OÜ.

Viimastel aastatel maakonna üheks edukamaks arendusprojektide läbiviijaks ja tunnustatud ehitusettevõtteks tõusnud Arens Ehitus on pikalt teinud koostööd tänavu aasta investeerija tiitli pälvinud Saaremaa tarbijate ühistuga. Firma on nelja aasta jooksul ehitanud valmis täiesti uued Liiva, Orissaare, Salme ja Kummeli Konsumi, praegu käib Saaremaa kaubamaja laiendamine. Tellimusi on tulnud nii Saaremaalt kui ka mandrilt, nii erasektorist kui ka kohalikult omavalitsuselt ja riigiametitelt. Ettevõtte müügitulu 2021. aastal oli 7,2 miljonit eurot ja puhaskasum 188 000 eurot.

Üle kahekümne aasta Saaremaal tegutsenud Incap Electronics Estonia OÜ on praegustel keerulistel aegadel suutnud teha tooteid, mida turud jätkuvalt vajavad. Rahvusvahelise elektroonikaseadmete tootjana pakub Incap nii suurtele tööstustele kui ka alustavatele idufirmadele uusima tehnoloogia abil valmistatud elektroonikaseadmete lahendusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles