Koome ka sel aastal oma sõdurpoistele soojad sokid!

Copy
Villased sokid.
Villased sokid. Foto: Kristjan Teedema

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond, Kadi raadio ja ajaleht Saarte Hääl kutsuvad ka tänavu rahvast taas üles oma saare sõdurpoistele sooje sokke kuduma.

"Mis saabki parem olla kui soki sisse kootud südamesoojus!" ütles sokikampaania eestvedaja, naiskodukaitse Orissaare jaoskonna esinaine Anneli Pitk, lisades, et just kodusaarelt saadetud ning südamega kootud sokid panevad meie ajateenijate silmad alati särama.

Naiskodukaitse kauaaegse juhi ja Saarte Hääle ajakirjaniku, 2012. aastal meie hulgast lahkunud Rita Loeli eestvedamisel alguse saanud sokikampaaniast on kujunenud oodatud ja traditsiooniline ettevõtmine. Sokke on kogutud tänavusega kokku 14 aastat. Kampaania põhisõnum on, et me hoolime oma kodukandi ajateenijatest ja toetame neid.

Sokke saab tänavu 30 tuua. novembrini Leisi teenuskeskusesse, Tornimäe põhikooli, Orissaare raamatukogu lugemistuppa, Pärsama rahvamajja, Valjala raamatukokku, Hellamaa raamatukokku, Liiva raamatukokku, Salme lasteaeda, kus võtab vastu Piret Urgas, ja Saarte Hääle toimetusse Kohtu 1 Kuressaares.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles