TOIT Johanna laktoosivaba lillkapsa-püreesupp

Anette Sannik
, Saarte Hääle veebitoimetaja
Copy
MAITSEV JA ILUS: Johanna jaoks on lisaks headele maitseelamustele väga oluline 
panna suurt rõhku ka ilusale serveerimisele.
MAITSEV JA ILUS: Johanna jaoks on lisaks headele maitseelamustele väga oluline panna suurt rõhku ka ilusale serveerimisele. Foto: Erakogu

Vahel on hetki, mil pole õrna aimugi, mida söögiks teha. Praktiliselt lõpmatu toorainevaliku võimaluse ning valmistamise lihtsuse poolest võiks siis otsustada ühe hea kõhutäie ehk maitsva püreesupi kasuks.

Saaremaalt pärit toiduarmastaja Johanna Maripuu söögilaual on suppidel kindel koht. Kuna talle meeldib kokkamise juures vabadus ja maitsetega katsetada, on Johanna valmistanud püreesuppe pea kõigis erinevais variatsioonides.

Üldiselt saab tema kokkamine alguse mõnest kindlast ideest või isust. Saarte Häälele väljapakutud püreesupiks sai Johanna inspiratsiooni toidupoes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles