MART MAASTIK "Kultuurirevolutsioon" Saaremaal (1)

Mart Maastik
, Saaremaa vallavolikogu liige, Isamaa
Copy
KULTUUR LÖÖGI ALL? Eelmisel nädalal teatasid vallaametnikud Koit Voojärv ja Kristel Peel (vasakul) halva uudise rahvamajade juhatajatele, kellest pooled jäävad tööta, et teised saaksid senisest suuremat palka.
KULTUUR LÖÖGI ALL? Eelmisel nädalal teatasid vallaametnikud Koit Voojärv ja Kristel Peel (vasakul) halva uudise rahvamajade juhatajatele, kellest pooled jäävad tööta, et teised saaksid senisest suuremat palka. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Oleme jõudnud imelikku aega. Andrus Ansip lubas 2007. aastal Reformierakonna valimisloosungil viia Eesti 15 aastaga Euroopa Liidu viie rikkama riigi hulka. Nõukogude Liidu tollane liider Nikita Hruštšov lubas eelmise sajandi 60. alguses viia riigi 1980. aastaks kommunismi.

Mao Zedong viis Hiinas eelmise sajandi kuuekümnendatel läbi "kultuurirevolutsiooni", mis hävitas riigis haritlaskonna ja viis Hiina aastakümneteks kaosesse. Kuhu me tegelikult jõudnud oleme?

Ei ole me jõudnud ei kommunismi ega nirvaanasse. Oleme täna Saaremaal jõudnud olukorda, kus paljude rumalate otsuste jada nii Saaremaa vallajuhtide kui ka riigijuhtide poolt on viinud valla eelarve seisu, kus me ei suuda enam mõistlikult majandada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles