Vjatšeslav Leedo: olen Kadi raadio tuleviku pärast suhteliselt rahulik

Tõnis Kipper
Copy
KADI PERE: Esireas (vasakult) Pia Käesel, Rihti Rask, Karita Aunbaum, Kerli Rüütel ja Marite Vaga. Tagareas Tõnis Kipper, Mihkel Vendel, Siim Metsmaa, Marika Viires, Vjatšeslav Leedo, Regina Malk, Roald Kitt, Mati Leis, Martin Tammel ja Aare Laine.
KADI PERE: Esireas (vasakult) Pia Käesel, Rihti Rask, Karita Aunbaum, Kerli Rüütel ja Marite Vaga. Tagareas Tõnis Kipper, Mihkel Vendel, Siim Metsmaa, Marika Viires, Vjatšeslav Leedo, Regina Malk, Roald Kitt, Mati Leis, Martin Tammel ja Aare Laine. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kadi raadio tähistas 26. oktoobril 30. juubelisünnipäeva. Tõnis Kipper usutles piduliku sündmuse puhul saates "Keskpäev" ettevõtte omanikku Vjatšeslav Leedot.

Kui lähme ajas rohkem kui 30 aastat tagasi, siis kas kunagi mõtlesid ka sellele, et sinu ettevõtete hulgas võivad olla nii raadiojaam kui ka ajaleht?

Ma ei ole kunagi mõelnud, et mul võiks olla see ja too ning kolmas asi – mingi ehitus või Kadi raadio vms. Elu ise paneb asja paika. Olukord kujunes nii ja ma kasutasin selle ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles