Linnasadama haldaja uuest aastast pole veel teada

Urmas Kiil
Copy
JAANIS PRII ütles, et kui vallavalitsus hakkab sadamat ise haldama, ei juhtu merispordi seltsi jaoks suurt midagi. "Praegu moodustab linnasadam seltsi tegevusest umbes 10 protsenti," lisas Prii, kes fotol poseerib merispordiseltsi lipuga.
JAANIS PRII ütles, et kui vallavalitsus hakkab sadamat ise haldama, ei juhtu merispordi seltsi jaoks suurt midagi. "Praegu moodustab linnasadam seltsi tegevusest umbes 10 protsenti," lisas Prii, kes fotol poseerib merispordiseltsi lipuga. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuna selle aasta lõpus lõpeb viis aastat tagasi MTÜ Saaremaa Merispordi Selts ja vallavalitsuse vahel sõlmitud Kuressaare sadama kasutamise leping, püüavad pooled jõuda kokkuleppele uue lepingu sõlmimises.

Merispordi seltsi juhatuse liikme Jaanis Prii sõnul on kõik praegu veel läbirääkimiste järgus. "Selts on omapoolsed ettepanekud teinud ja nagu ma aru olen saanud, lubas vallavalitsus lähiajal meile omapoolse variandi saata," ütles ta.

2017. aasta novembris sõlmitud Kuressaare linna sadama kasutamise lepingu järgi maksis Saaremaa vallavalitsus merispordi seltsile sadama navigatsioonihooaja ettevalmistamiseks ja selle aastaringseks majandamiseks 15 000 eurot tegevustoetust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles