Saaremaa noorte kitarrimuusikute poolt hääletamine kestab veel viimast päeva

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Kitarrimängija.
Kitarrimängija. Foto: www.freepik.com

Saaremaa noorte kitarrimuusikute konkursi “Incap Rocks!” raames saab igaüks anda esitlusvideodele hääle veel täna ehk 22. novembril. Juba praegu noored kogunud oma videotele sotsiaalmeedias kokku üle 500 hääle. Noorte võistlejate unistuseks on soetada võidupreemia abil uued muusikariistad.

Saaremaaga seotud noortele Incap Estonia poolt korraldatud Otto Puki nimeline kitarrivõistlus “Incap Rocks!” on kogunud täna ettevõtte sotsiaalmeedias üles seatud võistlusvideotele kokku juba üle pooletuhande hääle, mille abil selgitatakse välja kaks võistlejat, keda ettevõte toetab kokku 600 euro suuruse auhinnafondiga.

Elektroonikatootja Incap grupi presidendi ja suure muusikasõbra Otto Puki sõnul on ettevõte toetanud noorte tegemisi nii Saaremaal kui mujal ettevõttega seotud riikides juba aastaid. „Kutsusime Saaremaaga seotud noori muusikasõpru osalema, et nende tegemisi esile tõsta ja toetada neid näiteks uue pilli või seadme soetamisega. Nii saame noortele oskuste harjutamiseks hoogu anda,” selgitab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles