Homme avab uksed Saaremaa kaubamaja Toidumaailm

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy

Pärast enam kui pool aastat kestnud ümberehitustöid on Saaremaa kaubamaja arendus jõudnud sinnamaale, et homme avab maja esimesel korrusel uksed uus toidu- ja esmatarbekaupade pood Toidumaailm.

Ümberehituse tingis tarbijate ühistu otsus mitte jätkata Rae Konsumiga tegutsemist rendipinnal ja mõte välja arendada nn kesklinna kaubanduskeskuse kontseptsioon. Selleks tehti kaubamajale 800-ruutmeetrine juurdeehitis, mis võimaldas rajada hoone esimesele korrusele 1190-ruutmeetrise pinnaga toidukaupluse ja tulevaks kevadeks laiendada ka maja teisel korrusel tegutsevat kaubamaja.

Ühistu juhatuse liige Kalle Koov ütles, et uues kaupluses on riiulipinda sama palju kui Rae poes, kuid külastajate jaoks on ruumi oluliselt rohkem. "Hinnad on meil ühesugused kõikides ühistu kauplustes. Uues kaupluses võib alguses juhtuda see, et külastaja ei tea, kust üht või teist toodet leida, aga ärgitan siis pöörduma meie teenindajate poole," rääkis ta. Toidumaailmas hakkab kliente teenindama senine Rae Konsumi personal, keda juhib suurte kogemustega Marju Leedo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles