Tellijale
TOIT ⟩ Praegu on täpselt õige aeg teha kodust tangumakki
![MAKITEOKS PALJU VAJA POLE: Anni Suurna Mihkli talumuuseumist näitab, et vaja on vaid kruubiputru, seasoolt ja toppimisriistu.](http://f7.pmo.ee/0RNzA01U8bORsV6OOGITpEYxqAI=/1442x0/filters:focal(1828x576:2002x826):format(webp)/nginx/o/2022/12/09/15013663t1hc1d9.jpg)
Ekid-sekid, selavekid, katlas keesid kuumad makid.
Jüri võttis nürja noa, lõikas mulle makki koa.
"Vanasti hakkas jõululaua planeerimine, sealhulgas makitegu, seatapuga juba paar nädalat enne jõule, et perenaine jõuaks sooled ära puhastada ja koos süldilihadega soola panna," räägib Mihkli talumuuseumi raudvara ja mentor Anni Suurna, kes makiteokunsti järeltulevatele põlvedele edasi annab.
Õnneks piisab tänapäeval lihapoodi minemisest, kust lisaks parajalt pekisele sealihale saab ka makisooled kenasti kätte.
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.