Smuuli kortermaja trepikojas lasti ilutulestikku

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
Hea, et põlema ei läinud! Ilutulestiku raketi põletatud auk lapse jalutuskärul.
Hea, et põlema ei läinud! Ilutulestiku raketi põletatud auk lapse jalutuskärul. Foto: Erakogu

Pühapäeval, 11. detsembril avastas Kuressaare Juhan Smuuli 12 kortermaja elanik trepikotta kuivama jäetud lapsevankrile järgi minnes sellelt põlemisaugud. Põhjuseks arvatavasti trepikojas poisikeste poolt lastud ilutulestiku raketid.

Juhtum leidis aset ajavahemikul 15.15-17.00 J. Smuuli 12 kortermaja Tooma poe poolt esimeses trepikojas. „Lapse jalutuskärul oli üks suurem põlenud auk ja palju pisikesi. Põlenud osa juures oli õhuke fooliumi tükk, mis viitab pürotehnikale,“ räägib kannatanu, kelle vanem laps kuulis trepikojast ka pauku, aga kellaaega ta ei oska täpsustada.

„Käisime perega päeval kesklinnas ja jätsime peale seda lumise käru mõneks ajaks trepikotta kuivama, veidi peale kolme oli käru veel terve, aga kui elukaaslane viie ajal välja läks, oli koridoris tunda imelikku haisu, seejärel avastas ta, et meie lapse jalutuskäru on kahjustada saanud,“ kirjeldab ta juhtunut, lisades, et sealsamas kõrval on ka reklaamlehtedega prügikorv, kuhu sädeme sattumine oleks ilmselt suurema põlengu põhjustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles