KEERULISED ILMAOLUD Tallinna lennuk tiirutas maandumist oodates pikalt Saaremaa kohal

Copy
Foto: Kristi

Täna hommikul kell 10.45 Kuressaare lennuväljal maanduma pidanud Tallinna lend sai rattad maha peaaegu tund hiljem. Lennuk tegi Saaremaa kohal tiire edasi-tagasi, kuni viimaks maanduda sai.

Lennukis maandumist oodanud reisijate sõnul mingit ülearust ärevust reisijate seas ei olnud. Mõni magas rahulikult selle aja, mõni istus niisama. "Ekskursioon oli vägev!" naeris üks reisijatest. "Pole hullu midagi, reis läks lihtsalt pikemaks udu pärast," nentis teine.

"Olukord oli rahulik, kõik said loodust nautida," ütles lennukist Saaremaal maha astunud Mikk Raud. Belgiast saabunud reisija sõnul oli reis rahulik ka vaatamata sellele, et see pikemaks kujunes. "Mõtlesin lihtsalt, milles probleem võib olla, aga arvasin ise ka, et udu pärast," tõdes belglane Cédric Schockaert, kelle jaoks oli see tema seni pikim reis Belgiast Saaremaale. "Minu teekond Belgiast algas reedel, kus lend Riiga lükati edasi kaks tundi. Seejärel lükkus edasi ka lend Riiast Tallinna ning nüüd ei saanud Kuressaares rattaid maha," räägib Cédric raskete ilmaolude tõttu pikale veninud reisist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles