Elektrilevi eitab liinide kehva hooldust: kriisi põhjustas jamade kuhjumine! (1)

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
LUUBI ALL: Elektrilevi kõneisikutel tuli nädala jooksul vastata küsimustele nii liinide purunemiste suure arvu kui ka kehva kommunikatsiooni kohta. ERR-i korrespondent Margus Muld usutleb Rasmus Armast.
LUUBI ALL: Elektrilevi kõneisikutel tuli nädala jooksul vastata küsimustele nii liinide purunemiste suure arvu kui ka kehva kommunikatsiooni kohta. ERR-i korrespondent Margus Muld usutleb Rasmus Armast. Foto: Valmar Voolaid / Elektrilevi

Elektrilevi ei näe head põhjust, miks peaks Saaremaa võrku arendama rohkem kui mõne mandri piirkonna oma. Tegelikult saarlased aga seda ei nõuagi, vaid heidavad hoopis ette liinide kehva hooldust.

“Töökindluse vaates on Saaremaa võrk paremas seisus kui ükski maakond mandril. Seekord lihtsalt sattus raskuskese saarele,“ ütles võrguettevõtte juhatuse liige Rasmus Armas. Armas ütles selle tõsiasja välja mõned päevad pärast seda, kui Elektrilevile kuuluv ülekandevõrk andis tormi tagajärjel Saaremaal sisuliselt otsad ja jättis suure osa saarlastest ligi nädalaks elektrivarustuseta.

Elektrilevi kriisiks valmisolekust ning liinide korrashoiust rääkides pole kriitikat tagasi hoidnud ei need elektrita olnud tavalised saarlased ega ka president Alar Karis ja mitmed valituskabineti liikmed. “Sellist riiki ei ole me küll 30 aastat üles ehitanud,” teatas näiteks minister Madis Kallas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles