Punane Rist kogub mudilastele mänguasju

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Eesti Punase Risti Saaremaa seltsi koordinaator Kristina Õun korraldas tänavu jaanuaris ka mänguasjade kogumise, kus "uusi" mänguasju said nii vähekindlustatud pered kui ka kõik teised soovijad.
Eesti Punase Risti Saaremaa seltsi koordinaator Kristina Õun korraldas tänavu jaanuaris ka mänguasjade kogumise, kus "uusi" mänguasju said nii vähekindlustatud pered kui ka kõik teised soovijad. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Eesti Punase Risti Saaremaa selts kutsub saarlasi üleliigseid mänguasju annetama, et mudilased teiste jaoks vanadest, nende jaoks aga uutest leludest rõõmu tunda saaksid.

“Kuna jõulude ajal saavad nii mõnedki lapsed oma mänguasjaparki korralikult uuendada, siis tihtipeale jäävad kuhugi hunnikusse asjad, millega on oma aeg ära mängitud,” põhjendas lelukogumisaktsiooni Punase Risti Saaremaa seltsi koordinaator Kristina Õun. “ Samal ajal leidub neidki põnne, kelle kuusealune ei pruukinud nii rikkalik olla. Kindlasti on neid lapsi, kes mõnest nende jaoks uuest, teise jaoks vanast asjast rõõmu tunneksid.”

Selts kavatseb lelusid koguma hakata jaanuaris. “Panin üleskutse Facebooki, et inimesed juba teaksid, mis meil plaanis on,” ütles Õun. “Võib-olla on mõni vanem juba vaadanud, et laps ei mahu tuppa ära, aga täpselt ei tea, mida kogu selle üleliigse kraamiga peale hakata.”

Seltsil on kavas korraldada kogumispäevad Kuressaares oma kontoris Lasteaia tänaval jaanuari teisel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles