Kutsehariduse võistlussaade „Noor meister“ alustab täna uut hooaega

Saarte Hääl
Copy
Kolmas saade, kus võistlevad graafilised disainerid, on filmitud Kuressaare ametikoolis. Andrei Zevakin ja Karl-Erik Taukar jälgivad, millega võistlejad tegelevad.
Kolmas saade, kus võistlevad graafilised disainerid, on filmitud Kuressaare ametikoolis. Andrei Zevakin ja Karl-Erik Taukar jälgivad, millega võistlejad tegelevad. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Täna stardib Kanal 2-s kutsehariduse võistlussaate „Noor meister“ neljas hooaeg, kus mõõtu võtavad Eesti kutsekoolide säravaimad noored.

„Seitsmeosalises võistlussaates hakkavad võistlema erinevate erialade esindajad. Avasaates tutvustatakse võistlust ning teises saates astuvad võistlustulle autoplekksepad. Edaspidi hakkavad oma oskusi tõestama ka graafilised disainerid, elektrikud, iluteenindajad ja keevitajad. Saadet juhib muusik Andrei Zevakin ning igale võistlusele annab särtsu ka kuulus saatekülaline,“ rääkis haridus- ja noorteameti programmijuht Lii Topaasia.

Kuressaare Ametikooli disaini õppesuuna juhtõpetaja Maila Juns-Veldre sõnul armastab nende kool „Noort meistrit“ ja soov osaleda saate valmimise juures oli neil kohe olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles