Nõudepõhine transport Saaremaal jätkub, aga kuidas täpselt?

Saarte Hääl
Copy
Katsetame siis uuesti! TESTKLIENDID juba 2021. aastal: Raija Hirsch lapselaps Siriga leidsid toona, et nõudepõhine ühistransport on hea võimalus maalt liikuma pääsemiseks. Tanel Talve (paremal) sõnul just see oligi pilootprojekti eesmärk.
Katsetame siis uuesti! TESTKLIENDID juba 2021. aastal: Raija Hirsch lapselaps Siriga leidsid toona, et nõudepõhine ühistransport on hea võimalus maalt liikuma pääsemiseks. Tanel Talve (paremal) sõnul just see oligi pilootprojekti eesmärk. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa valla esindajad eesotsas abivallavanem Kaarel Tanguga kohtusid Transpordiameti esindajatega, et arutada nõudepõhise transpordi jätkamist ja laienemist Saaremaa valla ning maakonna territooriumil.

Ühe võimaliku lahendusena näeb Transpordiamet, et nõudepõhine transport võiks tulevikus hakata toimima piirkonnasisese kontseptsioonina.

“Laias laastus tähendaks see, et nõudepõhise transpordiga ei saa enam sõita kõikide erinevate maapiirkondade ja linna vahel, vaid pigem liikuda piirkonna siseselt ja kohalikku keskusesse – ning sellest keskusest vajadusel edasi kas linna või mujale liinibussiga,” selgitas abivallavanem Kaarel Tang, lisades, et nõudepõhist transporti nähakse tulevikus osana ühistranspordist koos bussiliiniveoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles