Kaksikõed Sandra ja Lenna tegid vanematele suure üllatuse

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
SUURÜLLATAJAD: Kaksikud Lenna ja Sandra käisid ühes ema Kristiina ja isa Kerdiga oma elu esimesel pidulikul valla vastuvõtul. Kätt surusid vanematel Riina Allik ja Jaanus Tamkivi.
SUURÜLLATAJAD: Kaksikud Lenna ja Sandra käisid ühes ema Kristiina ja isa Kerdiga oma elu esimesel pidulikul valla vastuvõtul. Kätt surusid vanematel Riina Allik ja Jaanus Tamkivi. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Esmaspäeval käisid pidulikul sünnikirjade üleandmisel mullu viimastel kuudel sündinud Saaremaa valla kodanikud. Teiste seas ka tükk maad enne õiget aega ilmavalgust näinud sõsarad Sandra ja Lenna ühes ema Kristiina Runthali ja isa Kert Rängaga.

Kaksikute tulek Kristiina ja Kerdi ellu oli korralik üllatus. „Üllatus oli suur, et ootasin kaksikuid, kuigi mu lähisuguvõsas on varem kaksikuid olnud,“ rääkis tüdrukute ema, mööndes, et tõenäosus seega oli muidugi alati olemas.

Kuressaares tehtud ultrahelides kumbki laps oma sugu näidata ei tahtnud. Kristiina tõdes, et arst oli küll öelnud, et üks on tõenäoliselt tüdruk. Kuid täit selgust polnud vanematel lõpuni. „Laste soo saime teada alles siis, kui nad olid sündinud,“ tähendas Kristiina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles