Anna asumi projektiga jätkatakse vaatamata nunnade lahkumisele

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
Reomäe projekt
Reomäe projekt Foto: MTÜ Anna Asum

MTÜ Anna Asum, kes viimased paar aastat on tegelenud projektiga "Kodu kloostri kõrval", annab seoses uudisega nunnade lahkumisest teada, et jätkab oma projektiga, olles veendunud, et vaimulik teenimine Reomäel ei lõpe.

"Avalikkuseni on jõudnud teave Püha Eelkäija Skiita (Reomäe nunnaklooster) tegevuse lõpetamisest Saaremaal. Otsuse põhjuseid on õed oma avalduses selgitanud ja meil ei ole vaja hakata neid kordama," kirjutab MTÜ Anna Asum oma pöördumises koostööpartnerite, toetajate ja sõprade poole.

MTÜ juhatus ei oska hetkel öelda, milliseks kujuneb Reomäe kloostrikompleksi saatus. "See on Jumala ja Kiriku kätes," ütleb juhatuse liige, preester Roman (Roland) Tõnisson, kinnitades, et MTÜ Anna Asumi projekti eestvedajad jätkavad oma plaanitud tegevusi ja arvestavad tulevikuski nii Reomäe Andreas Esmakutsutu kiriku ja kogudusega kui ka kloostrikompleksi olemasoluga naabruses. Tõnisson lisab, et ollakse küll kurvad kujunenud olukorra üle, ent samas kindlad, et vaimulik teenimine Reomäel ei lõpe, kui see ka muutub oma vormilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles