ÕNNESOOVID Kolm Saaremaa inimest said ministeeriumilt tunnustuse

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Tõnis Kipper tunnustust saamas
Tõnis Kipper tunnustust saamas Foto: Rene Suurkaev

Kadi raadio vastutav toimetaja Tõnis Kipper, Kuressaare haigla infektsioonikontrolli õde Inga Adamson ja sotsiaalvaldkonna ekspert Kairit Lindmäe pälvisid sotsiaalministeeriumilt silmapaistva töö eest tunnustuse.

"Üle mitme aasta saame tänada inimesi, kes on pühendunult panustanud meie inimeste tervise edenemisse," ütles tervise- ja tööminister Peep Peterson. "Terviseedendus ei ole retsepti kirjutamine, vaid mitmekesine ja järjepidev töö. Selle töö tulemus on hoiakud ja käitumisharjumused, mis hoiavad inimest ennast ja mida inimene annab edasi ka oma pereliikmetele."

Kadi raadio vastutav toimetaja Tõnis Kipper on aastaid kajastanud Kadi raadios Saare maakonna terviseedenduse ja siseturvalisuse teemasid – nii erisaadetes kui ka jooksva infona. Koroonakriisi ajal edastas ta maakonna elanikele objektiivset ja kiiret infot olukorra kohta nii Saare maakonnas kui ka kogu riigis. Samuti kuulub Kipper tervise arengu instituudi tervist ja heaolu toetavate tegevuste projektivooru hindamiskomisjoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles