TOIT Haugi pikkpoiss – see on lapsemäng!

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
USALDA, AGA KONTROLLI: Karoliis ja Kert on haugi pikkpoissi valmistanud juba korduvalt, aga ema Airika valvas pilk on siiski abiks.
USALDA, AGA KONTROLLI: Karoliis ja Kert on haugi pikkpoissi valmistanud juba korduvalt, aga ema Airika valvas pilk on siiski abiks. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kert ja Karoliis Käsper on Nasval elavad kokandushuvilised lapsed, kes süüa on armastanud teha juba päris väiksest peale. Möödunud aastal osalesid nad koolinoortele mõeldud kalatoitude valmistamise konkursil, kus auhinna tõi neile haugi pikkpoiss.

Kerdi ja Karoliisi ema Airika Käsper märkas Facebookis juhuslikult Kalatoidud.ee korraldatavat koolinoorte kalatoitude konkurssi, kus ülesandeks oli teha video ühe kalatoidu valmistamisest ning lisada ka retsept koos valmistusõpetusega.

Mõeldud-tehtud, pani Airika lapsed konkursile kirja ja tegi kõne Nasva kandi parimale kalatoitude kokale, kunagisele kokandusringi eestvedajale Signe Ollile, kelle retsept “Haugi pikkpoiss” oli Airika meelest just ideaalne. Seda on lihtne valmistada isegi lastel, kasutatud on kohalikku kala ja tulemus on keelt alla viiv. “Signe oli lahkelt nõus oma retsepti jagama ja nii me osalesimegi ning saime isegi auhinna,” räägib Airika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles