GALERII JA VIDEO ⟩ Piilume peagi avatavasse kaubamajja: "Kaua tehtud kaunikene!"

Copy

Saaremaa Kaubamajas käib usin kaupade riiulitele sättimine, et juba tuleval nädalal avada uus ja värske kaubamaja.

"Kaua tehtud kaunikene," võtab Coop Saaremaa Tarbijate Ühistu juhatuse liige Kalle Koov seekordse kaubamaja juurdeehituse projekti kokku täna, umbes nädal enne uue kaubamaja avamist, kui enamus osakondi on juba valmis.

Päris tühjad on vaid ilumaailma letid, mille sättimine võtab Koovi sõnul kõige rohkem aega. "Kulda ja karda juba loetakse kokku, lõhnapudeleid ja huulepulgatestreid hakkame ka neil päevil ritta sättima,"räägib Koov. 

Uue kaubamaja üheks keskseks osaks on puu, mis läheb läbi mitme korruse. "Oleme loonud Kuressaare linna uue kohtumispaiga, nüüd saab tuttavale öelda "Saame puu all kokku!"," muheleb Koov. 

Tegemist on Saaremaa Kaubamaja kolmanda tulemisega, kus laiendus on kõige mastaapsem, mitmes osakonnas on lisandunud uusi brände, mida saarlased on pikalt oodanud.

Peamisteks osakondadeks on ilu-, naiste-, meeste-, laste- ja kodumaailm, mis on omavahel sujuvalt ühendatud kaubamaja põrandale joonistatud käigutee abil. "Ära eksida ei ole võimalik ja väljapääsu leiab ka siis kui elekter kaob," ütleb Koov liikudes osakondade vahel ringkäiku tehes sujuvalt edasi .

Erilist rõhku on pandud sisekujundusele ja mööblile, lisaks külastaja mugavusele. Vaata lähemalt videost, milline on uus kaubamaja!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles