Pensionäride optimismi jahutab valla kultuurielus toimuv

Aare Laine
Copy
Saaremaa pensionäride ühenduse juhatuse esimees Aili Juhkam: "Mitu korda olen proovinud smart-ID-ga sisse minna, aga miskipärast küsimustik mulle ei avane."
Saaremaa pensionäride ühenduse juhatuse esimees Aili Juhkam: "Mitu korda olen proovinud smart-ID-ga sisse minna, aga miskipärast küsimustik mulle ei avane." Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Abruka saar, Hiiumaa, "Ukuaru" etendus Tartumaal Vooremäel, Pärnu spaa, emadepäev Kaali trahteris, tervisepäev Kõljala külaplatsil. Need on mõned märksõnad maakonna pensionäride ühenduse tänavusest tegevuskavast.

Neljapäeval Kuressaare päevakeskuses toimunud pensionäride volikogu koosolekul jõuti pärast mõningaid vaidlusi üksmeelsele otsusele, et traditsioonilisi huvireise tuleb jätkata. Eestimaal on palju kauneid paiku, kuhu tasub minna.

Miks Abruka ja Hiiumaa? "Aga sellepärast, et kõik meie hulgast pole nendel saartel käinudki. Mõlemal saarel on palju vaatamisväärsusi, Hiiumaal küll rohkem, sest saar on palju suurem," toonitas ühenduse eestvedaja Aili Juhkam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles