KÜLAVAHELOOD Valjala pensionärid võõrustasid eakaaslasi Pihtlast ja Leisist

Aare Laine
Copy
JÄLGIVAD MÄNGU Pärsama rahvamaja juhataja Aina Tomson, Metsküla külavanem
Mati Maripuu abikaasa Taimiga ning bändimees Olev Neemesto.
JÄLGIVAD MÄNGU Pärsama rahvamaja juhataja Aina Tomson, Metsküla külavanem Mati Maripuu abikaasa Taimiga ning bändimees Olev Neemesto. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Naljapäev, 1. aprill, algas Pihtla, Leisi ja Valjala osavaldade eakatele kevadpeoga Valjala rahvamajas heatujuliselt, rõõmsalt. Saatejuht Aare Laine käis kohal ja lisaks intervjuudele salvestas ka muusikapalasid, mida Valjala rahvamaja taidlejad ning sealse põhikooli ja lasteaia lapsed esitasid.

Kõigepealt kõlab saates üks ammune lugu "Laev tõstis üles purjed öises fjordis", mille esitab pereansambel Omad tuurid. Raadiokuulajad saava teada, kes bändis kaasa löövad, milline on ansambli repertuaar ja sedagi, millal ja kuidas kollektiiv sündis.

Peolisi tervitas Saaremaa valla volikogu liige Liilia Eensaar. Kooliõpilaste ja lasteaialaste esitatud laule saab samuti saates kuulda.Väikeste lauljate juhendajad, lauluõpetajad Sirje Torn ja Helen Aasmaräägivad, kuidas laululapsed kontserdiks valmistusid ja juttu tuleb ka kooli kooridest, kes teevad ettevalmistusi laulupeol esinemiseks.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles