SAAME TUTTAVAKS ⟩ Lümanda uus kultuurikorraldaja Tiffany Timm: „Rahvamaja on RAHVA maja – uksed on avatud kõigile!“

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Lümanda kultuurikorraldaja Tiffany Timm teeb töös pausi
Lümanda kultuurikorraldaja Tiffany Timm teeb töös pausi Foto: Erakogu

Lümanda rahvamaja uus kultuurikorraldaja Tiffany Timm tõdeb sotsiaalmeedias, et on nüüdseks kolm nädalat vaikselt sisse elanud, tutvumas oma kandi kultuuri, tavade, pärimuse ja traditsioonidega ning soovib ka end veidi tutvustada.

„Olen 25-aastane noor, kes hetkel on lõpetamas Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia kogukonnahariduse ja huvitegevuse eriala. Tohutult pikk ja lohisev eriala nimi, mis tegelikuses teadmatule ei ütle mitte midagi. Aga tegelikult on nii, et kui ma kooli ära lõpetan saan ma noorsootöötaja osakutse ja tänu eriala laiapõhisele õppekavale võin töötada kõikjal, mis hõlmab noorte või kogukonna elu edendamist,“ selgitab ta.

Pärit on ta Kadrinast, mis asub Lääne-Virumaal. „Niiet silmapiiri taha kaduvad põlluääred ja looklevad metsateed on mulle väga armsad. Saaremaale sattusin tänu oma abikaasale, kellega sain tuttavaks ühiste sõprade kaudu. Väiksena rääkisin alati emale, et kui ma suureks kasvan, ostan omale Saaremaale väikse maja, sest lisaks eelnevale olen ma ka täielik kala ja ilma mereta ei kujutaks ma oma elu ette.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles