ÕNNESOOVID Saaremaa üks vanemaid ettevõtteid Karja Pagar sai esmaspäeval kolmekümneseks

Copy
Karja Pagari juhataja Aivo Kanemägi
Karja Pagari juhataja Aivo Kanemägi Foto: Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Täna kolmkümmend aastat tagasi küpsetas Karja Pagar esimese partii leiba, mis ka poelettidele jõudis.

Ettevõtet tänaseni juhtiv Aivo Kanemägi nentis, et kogemustele vaatamata pole elu lihtsamaks kindlasti läinud. "Pigem kipuvad probleemid iga aastaga paisuma selle asemel, et nad kaoksid," sõnas ta.

Kanemägi tõdes, et kui võrrelda pagarikoja algusaegade probleeme praegustega, siis on need sada protsenti erinevad. Tollal oli küsimus, millega toodangut teha ja millest teha. Nüüd on asjad olemas, aga tuleb maadelda küsimusega, kuidas toodang maha müüa. Lisaks kummitab ettevõtet tööjõunappus. "Ma ütleks, et see on kõige suurem probleem üldse kogu ettevõtte tegevusaja jooksul," lausus Kanemägi.

Tagasi üles