Raadio Sky Plus on sel reedel otse-eetris parvlaevalt Tõll

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Tairo Lutter

Suvine turismihooaeg parvlaevadel saab sel korral erilise avalöögi. Kõik raadio Sky Plusi reedese, 9. juuni eetripäeva saated lähevad otse-eetrisse parvlaeva Tõll pardalt. Tegu on TS Laevade, R-Kioski, Take Off pardarestorani ja Hiiumaa Turismiklastri ühise koostööprojektiga.

"Eesti suursaared Saaremaa ja Hiiumaa on imelised sihtkohad, mida tasub avastama tulla igast Eestimaa nurgast ning raadioeetri vahendusel on meil võimalus veelgi laiemat publikut mugavat merereisi nautides saartele puhkama kutsuda. Selle eriprojekti eesmärk on ühtlasi tutvustada parvlaevadel pakutavaid teenuseid ja võimalusi ning teha põgus ülevaade laevameeskonna igapäevastest toimetustest. Tasakaalu säilitamiseks valisime projekti toimumiskohaks Saaremaa liini laeva ning kutsusime naabersaare Hiiumaa end lähemalt tutvustama," tutvustab eriprojekti TS Laevade turundusspetsialist Gerda Raag.

Eriprojekti esitleb parvlaevade pardapood R-Kiosk, mis on esindatud kõigil neljal parvlaeval nii küllusliku mugavuspoe kui uuenduslike usalduspoodidega. R-Kioski turundusjuhi Manuela Kelti sõnul soovitakse selle projekti raames tõsta inimeste teadlikkust nii R-Kioski toiduvaliku mitmekülgsusest kui kestlikkusele suunatud tegevustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles