KÜLAVAHELOOD: Saaremaa külade imetlusväärsed turismitalud ja Kuressaare spaad

Copy
MEELASE TUULIKU PERENAINE. Turismitalu pidamist võtab Ruuta Turja kui kutsumust, öeldes, et majutusasutuses tegutsemist võib võtta ka kui hobiga tegelemist.
MEELASE TUULIKU PERENAINE. Turismitalu pidamist võtab Ruuta Turja kui kutsumust, öeldes, et majutusasutuses tegutsemist võib võtta ka kui hobiga tegelemist. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saadet alustab saatejuht Aare Laine mõtisklusega tänavusest turismihooajast. Ilmselt on sellel aastal Saare- ja Muhumaad külastanud huvilised igalt kontinendilt. Kas saarlased ja muhulased teavad, kes kaugeid külalisi võõrustavad?

SA Saaremaa Turism eestvedaja Angela Nairis on igal kevadel kokku kutsunud turismiasjalised, nagu turisminduses tegelevad ettevõtjad ennast ise nimetavad ja korraldanud neile tutvumisreisi imelistesse paikadesse.

Seekordse reisi esimeseks sihtpunktiks oli Meri spaa hotell. Kuna on sauna-aasta, siis üheks teemaks oli ka saun. Meri hotelli müügi- ja turundusjuht Mario Sau annab saates ülevaate uuenduskuuri läbinud hoonest, sealhulgas moodsast saunakeskusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles