TS Laevad on nüüdseks teenindanud 15 miljonit reisijat

Saarte Hääl
Copy
Vasakult: 15-miljonendas reisija Maarja Sepp, TS Laevade teenindus- ja kommertsvaldkonna juht ja juhatuse liige Katrin Aron, TS Laevade laevandusvaldkonna juht ja juhatuse liige Guldar Kivro, parvlaev Tiiu kapten Andre Sisas.
Vasakult: 15-miljonendas reisija Maarja Sepp, TS Laevade teenindus- ja kommertsvaldkonna juht ja juhatuse liige Katrin Aron, TS Laevade laevandusvaldkonna juht ja juhatuse liige Guldar Kivro, parvlaev Tiiu kapten Andre Sisas. Foto: Malle-Liisa Raigla/Lääne Elu

Täna kell 11.30 Rohukülast väljunud parvlaevaga Tiiu reisis TS Laevade läbi aegade 15-miljonendas reisija, kelleks oli Maarja Sepp. Ta reisis koos ema ja tütrega Hiiumaale.

Maarja on mandrilt ja sõitnud TS Laevade parvlaevadega mõlemal liinil. Maarjale ja tema kaaslastele oli tähelepanu toredaks üllatuseks. „Lisaks merereisile saime seekord külastada kaptenisilda, kus kuulsime kapteni tööst ja avanesid oivalised vaated laidudele,“ rääkis Maarja.

„Kaks aastat tagasi tähistasime 10 miljoni reisija täitumist, selle paari kooroonajärgse aasta jooksul on meiega reisinud veel viis miljonit reisijat, see on väga märgiline päev nii meile kui ka suursaartele. Näeme pidevat reisijate arvu kasvu ja see tähendab, et saared on teinud enda tutvustamisel head tööd ning TS Laevade poolt pakutav kiire ja mugav meresõit koos kaasnevate mugavusteenustega teeb reisimise meeldivaks – see kajastub ka meie kõrges kliendirahulolu hindes,“ sõnas erilise sündmuse puhul TS Laevade teenindus- ja kommertsvaldkonna juht ja juhatuse liige Katrin Aron.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles