Ilm pöörab uuel nädalal jahedaks

Saarte Hääl
Copy
PRN01:VIHM-ÄIKE - LOODUS : PÄRNU, EESTI,11JUL11-
al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES
PRN01:VIHM-ÄIKE - LOODUS : PÄRNU, EESTI,11JUL11- al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES Foto: Ants Liigus

Eeloleva esmaspäeva lämmatav kuumus asendub pärast äikest tunduvalt jahedamate õhutemperatuuridega ning oodata on ka vihma ja tugevat tuult.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 5–11, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 18–23 kraadi. Esmaspäeva ennelõunal on pilvi hõredalt ja ilm on sajuta. Pärastlõunal arenevaist pilvedest sajab hoovihma. Esineb äikest ja on tugevate sajuhoogude ning tuulepuhangute oht. Puhub kagu- ja idatuul 5–12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 25–31 kraadi.

Teisipäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vihma. On äikest ning võib esineda tugevaid sajuhooge ja tuulepuhanguid. Kagutuul tugevneb 8–14, puhanguti 17 m/s. Hommikul küündivad saartel ja rannikul tuulepuhangud kuni 21 m/s. Sooja on 14–19 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma ja rohkem on sajuhooge Lääne-Eestis. Puhub kagu- ja lõunatuul 10–15. puhanguti 18, saartel ja rannikul kuni 23 m/s. Sooja on 16–21 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles