KOOLIEELNE INVENTUUR Punane Rist kogub üleliigseid koolitarbeid ja raamatuid

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
Eesti Punase Risti Saaremaa seltsi koordinaator Kristina Õun korraldas tänavu jaanuaris ka mänguasjade kogumise, kus "uusi" mänguasju said nii vähekindlustatud pered kui ka kõik teised soovijad.
Eesti Punase Risti Saaremaa seltsi koordinaator Kristina Õun korraldas tänavu jaanuaris ka mänguasjade kogumise, kus "uusi" mänguasju said nii vähekindlustatud pered kui ka kõik teised soovijad. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Eesti Punase Risti Saaremaa selts kutsub kõiki üles tooma üleliigsed raamatud, õppekaardid või harivad mängud neile, et pakkuda vähekindlustatud peredele lugemisrõõmu ja raamatuvahetust kõigile soovijaile.

„Kas sul on üle raamatuid või harivaid õppevahendeid beebidele, lasteaia- ja koolilastele? Tule teeme vahetust!“ seisab Punase Risti Saaremaa seltsi Facebooki lehele tehtud üleskutses.

Kogumine Punase Risti kontoris Lasteaia tn 12-1 toimub 26. augustil kell 17.00-18.30 ja 27. augustil kell 12.00-15.00.

Kes kuidagi nendel aegadel minna ei saa, palub Punane Rist endast märku anda, et asjadele ise järgi tulla. Järele tullakse ise ka suuremate koguste puhul.

Peale kogumist on kõigil võimalus minna ja endale midagi asemele võtta. Samuti toimetas Punane Rist aasta algul mänguasjadega, mida koguti tänu lahketele inimestele kokku terve toatäis. 

Laialijagamise kuupäeva ja aegade kohta leiab infot Punase Risti Saaremaa seltsi Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles