TEAD MÕND ABIVAJAJAT? Punase Risti kogutud raamatud, lauamängud ja koolitarbed otsivad omanikke

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
LUGEMIST JAGUB. Punase Risti Saaremaa seltsi koordinaator Kristina Õun kogub järgmiseks kokku info peredest, lasteaedadest ja teistest asutustest, kuhu annetatud raamatud, mängud ja koolitarbed ära kuluks.
LUGEMIST JAGUB. Punase Risti Saaremaa seltsi koordinaator Kristina Õun kogub järgmiseks kokku info peredest, lasteaedadest ja teistest asutustest, kuhu annetatud raamatud, mängud ja koolitarbed ära kuluks. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Vahetult enne kooli algust tegi Punase Risti Saaremaa selts üleskutse viia kodudes läbi inventuur, et üleliigsed koolitarbed, lauamängud ja raamatud annetada neile, kel rohkem vaja.

„Inimesed helistavad tegelikult siiamaani, kas võib tuua, kuna õigel kuupäeval ei jõudnud, samuti on veel tulemas pakk Varraku kirjastuselt, kes teeb saarlastele annetuse,“ rääkis Punase Risti Saaremaa seltsi koordinaator Kristina Õun kolmapäeval, mil enamik kogutud annetustest olid viimaks kontorisse kenasti virna laotud.

Suuremateks annetajateks olid lisaks kohalikele inimestele veel kirjastused Helios, Elust enesest ja Matle. Raamatuid pani teele ka Ühinenud ajakirjad, kust Kristina Õun Punase Risti vahenditest annetamiseks ristsõnu ja sudokusid tellis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles