Tippkokk Peeter Piheli 5 nippi toidu raiskamise vähendamiseks

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Peeter Pihel
Peeter Pihel Foto: Karli Saul

September on Eesti toidu kuu, mille raames juhitakse tähelepanu teadlikule ja läbimõeldud toidu tarbimisele. Kas sina teadsid, et keskmine eestlane raiskab aastas 26 kilogrammi täiesti kõlbulikku toitu?

Nullkulu põhimõttel kokkamisega tuntust pälvinud tippkokk Peeter Pihel usub, et toiduga empaatilisem suhestumine aitab lahendada toiduraiskamise probleemi ning annab nõu, kuidas seda ka koduses majapidamises vältida.

Maapoisina Saaremaal üles kasvanud Peeter õppis juba lapsena, et toitu tuleb suhtuda lugupidamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles