Saaremaa purjetajad võistlustel edukad

Saarte Hääl
Copy
Parim oli sel korral saarlastest Jaco Putnik, kes saavutas 59. koha. 80.kohal oli Robert Matt, saja sisse mahtus veel ka Tobias Kalle, 101. kohal Jacob Putnik, 129. kohal oli Kiur Arro, 151. kohal oli Kimmo Kalle!
Parim oli sel korral saarlastest Jaco Putnik, kes saavutas 59. koha. 80.kohal oli Robert Matt, saja sisse mahtus veel ka Tobias Kalle, 101. kohal Jacob Putnik, 129. kohal oli Kiur Arro, 151. kohal oli Kimmo Kalle! Foto: Saaremaa Merispordi Selts

Saaremaa purjetajad osalesid nädalavahetusel edukalt Tallinnas Kakumäel toimunud Garmin Purjetamise Võistlussarja viimasel etapil.

RS Aero klassis saavutas meie klubist Liina Kolk suurepärase tulemuse, võites nii naiste kui ka üldarvestuses esikoha. Samas klassis saavutas Rait Rand põhikategoorias tubli kolmanda koha.

Teistes klassides sõitsid meie klubi liikmed samuti hästi. Andres Haavel saavutas neljanda koha ning Georg Paomees oli seitsmes. ILCA 6 klassis tegid head sõidud Meribel Vahstein ja Olger Hannes Mets, ehkki viimasel päeval tabas mõlemat sõitjat ebaõnn, kui nende varustus purunes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles