23. SEPTEMBRIL 23 KRAADI! Sügise esimene päev tõotab tulla suviselt soe

Copy
SÜGISILMAD ON MUUTLIKUD. Kui hommikupoolikul peab peale panema vihmajope, siis peale lõunat saab mitmel pool käia t-särgiga.
SÜGISILMAD ON MUUTLIKUD. Kui hommikupoolikul peab peale panema vihmajope, siis peale lõunat saab mitmel pool käia t-särgiga. Foto: Marili Kesküla / Saarte Hääl

Laupäeval kell 6:50 algab ametlikult sügis. Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb sügise esimesel päeval sooja kuni 23 kraadi, mõnel pool sajab vihma. 

Lääne-Eestis pilvisus tiheneb ja saartelt alates hakkab vihma sadama, sadu liigub hommikul edasi mandrile ja on äikeseoht.

Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, puhanguti kuni 15 m/s, hommikul pöördub Lääne-Eesti saartel ja rannikul edelasse ja läände ning nõrgeneb. Sooja on 14-18 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Vihmasadu levib üle maa kirde suunas, kohati on sadu tugev ja võib olla äikest. Õhtu poole Lääne-Eestist alates sadu lakkab ja pilved hõrenevad.

Tuul pöördub läänekaarde ja puhub 3-9, puhanguti kuni 12, Ida-Eestis puhub kagu- ja lõunatuul 4-10, puhanguti kuni 13 m/s. Õhtul pöördub tuul läänekaarde ja nõrgeneb. Sooja on 15-20, Ida-Eestis kuni 23 kraadi.

Peipsi järvel puhub kagu- ja lõunatuul 5-10, puhanguti kuni 13 m/s, õhtul pöördub edelasse ja läände ning nõrgeneb. Laine kõrgus on 0,7-1,5 meetrit. Pärastlõunal ja õhtul sajab vihma, ühtlasi on äikeseoht. Nähtavus on hea, sajus mõõdukas. Sooja on 19-21 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles