FOTOD JK SEPPSi poisid lõpetasid eduka suve tõelise väravatesajuga

Saarte Hääl
Copy

Eelmisel nädalalõpul võitsid JK SEPPSi U-10 jalgpallipoisid Tallinnas Noorte Meistrivõistluste viimasel etapil kõik neli mängu. Vastastele löödi kokku koguni 26 väravat, lastes endale lüüa vaid ühe.

Etapil mängiti FC Flora, JK Tammeka, FC Ajaxi ja JK Volta võistkondadega.

Kui varasematel etapimängudel on JK SEPPSil olnud pigem probleeme võimaluste realiseerimisega, siis sel korral õnnestus lisaks heale mängule ka hästi olukorrad lõpetada ning väravaid jätkus igale maitsele.

Vasakult: treener Madis Sepp, Andreas Veldermann, Uku Palts, Toomas Rand, Hans Kristofer Karolin, Jaagup Rõõm, Ron Pihel, Kerret Soosaar, Aron Alexander Berens, Rasmus Kane, Andreas Lempu, Ander Värkraud
Vasakult: treener Madis Sepp, Andreas Veldermann, Uku Palts, Toomas Rand, Hans Kristofer Karolin, Jaagup Rõõm, Ron Pihel, Kerret Soosaar, Aron Alexander Berens, Rasmus Kane, Andreas Lempu, Ander Värkraud Foto: JK SEPPS

Selja taga on meeldejääv ja saavutusterohke suvi

JK SEPPSi U-10 poisid võitsid juuli alguses Haapsalus toimunud rahvusvahelise, mitmepäevase jalgpalliturniiri Haapsalu Football Festival 2023.

Turniiril osalesid võistkonnad Eestist ja Lätist. Kahepäevane turniir pakkus poistele lisaks jalgpallimängule ka teisi toredaid emotsioone ning aitas kaasa ühtsustunde ja meeskonnavaimu kujunemisele. Kõige krooniks oli siiski võidetud esikoha karikas.

Lisaks tublile esinemisele Meistrivõistlustel, võitsid U-9 poisid suvel ka turniiri Tarvastu Cup 2023. Turnriirile mindi vastu peale mõningast treeningupuhkuse perioodi, kuid siiski suudeti oma head taset hoida ning turniiri üsna kindlalt võita.

Kaugele maha ei jäänud ka U-8 (2016) poisid, kes käisid augustikuus Elva Cupil. Turniiril mängiti kuus mängu, millest kõik ka võideti.

Suvesse jätkus nii tegusaid turniire, etapimänge kui ka toredaid ühisüritusi – juuni keskel tähistati näiteks ühiselt klubi sünnipäeva ja peeti perepäeva.

JK SEPPS tänab kõiki toetajaid, poisse ja nende vanemaid, kes ühisürituse loomisesse enda panuse andsid!

Allikas: JK SEPPS Facebook

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles